Running Fred

Running Fred 1.6.2

Ren weg van de dood!

VOOR

  • Vrolijke graphics
  • Veel upgrades

TEGEN

  • Munten verzamelen duurt lang

Uitmuntend
8

Running Fred is een gratis game voor je Android, die erg doet denken aan Temple Run. Jij bent Fred, onze roodharige held, en je bent op de vlucht voor Magere Hein.

Tijdens je vlucht kom je allerlei obstakels tegen. Deze ontwijk je door je toestel te bewegen. Over sommige barrières moet je springen en dit doe je door met je vinger rechtsonder in het scherm te tikken. Gelukkig kom je onderweg ook muntjes tegen. Verzamel je er genoeg dan koop je upgrades waarmee je wendbaarder wordt. Zo blijft Running Fred erg boeiend.

Sommige levels zijn nogal lastig en daar heb je upgrades als 'double jump' of 'chicken flap' (een sprong waarbij je langer in de lucht blijft hangen) voor nodig. Aangezien vooral de laatste veel munten kost, verplicht Running Fred je haast om deze voor echt geld aan te schaffen. Ben je dat niet van plan, dan heb je veel geduld nodig om toch aan de benodigde muntjes te komen.

Running Fred is een vermakelijk spelletje dat blijft boeien door de vele upgrades. Door de vrolijke graphics ziet het er ook nog eens prima uit!

Meeste downloads Arcade games voor android

Meer
Running Fred

Download

Running Fred 1.6.2

Beoordelingen about Running Fred